Våra produkter

Rahmqvist Neo Smartpen har snabbt blivit favoriten ute hos våra kunder. Det är många som fortfarande föredrar att föra anteckningar med en vanlig penna och inte via tangentbord. Nu kan du alltså digitalt lagra och på så vis lättare dela med dig av anteckningar och idéer som du skriver med vår unika penna!

Rahmqvist PIMnotes är ett mobilt Personal Information Management-verktyg, som ger möjlighet att kombinera enkel analog handstil med modern teknik.

 

Appen, blocken & pennan (PDF)

Installation (PDF)

Manual (PDF)

FAQ (PDF)

Med inspiration från rektorer, arbetslagsledare och elever, har vi tagit fram ett flertal unika produkter lämpade just för skolan. Produkter med riktade punktinsatser för krispärm, medarbetarsamtal och vikariehantering för att bara nämna några specialartiklar. Oavsett om det gäller förskola, grundskola, gymnasium eller universitet kan vi erbjuda smarta lösningar, inte minst tack vare våra skrivtekniska hjälpmedel.

I samarbete med personer i olika typer av ledande befattningar har vi utvecklat en unik produktkollektion.
För medarbetarsamtal är t.ex. vårt Ergo File Worker Kit ett perfekt hjälpmedel. Ju högre befattning desto fler möten brukar det bli. Därför har vi utvecklat flera hjälpmedel att använda före, under och efter mötet. Ordning och reda är a och o för att en chef skall få god struktur i sitt arbete.

Personalkonceptet innehåller smarta lösningar för all personal inom det dagliga administrativa arbetet på kontoret. 
Flyger post-it-lappen iväg från mappen ni nyss satte den på? Strejkar pennan trots att ni nyss tog den ur förrådet?  Det är viktigt att produkter som används i vardagen fungerar utan att bli ett frustrationsmoment. Rahmqvist Delectums unika produkter har genomgått kravspecifikationer inom områdena kvalitet, idé och funktion.

Vi erbjuder konkreta idéer och lösningar för profilering och marknadsföring och för hur man skall gå tillväga för att synas på en alltmer medial marknad, både inom privat och offentlig sektor. Varumärket är viktigt och vi lyfter fram ert bolag med alltifrån tryck och gravyr till brodyr. Innovationer ligger oss varmt om hjärtat och blir en stor del av vårt profileringskoncept.

Vi hjälper ett brett spektra av kunder inom arkitektur, konstruktion, bygg, anläggning, el och VVS med innovativa lösningar för ritningshantering.
Är du irriterade över att A1:orna rullas ihop utan två stenar i ytterkant? Eller önskar du att det fanns pärmar och snygga presentationsmappar för A3-format? Hanterar du ritningar i någon form, så har vi smarta lösningar.